BOSZI SULI

Boszi Sulis Lettem!!!!!

Hogy miért? Azért mert már nagyon régóta vonzott Illek Andi munkássága, és nagyon vonzott az a tudás amit át tud adni a 10 hónapos Boszisulis foglalkozásokon keresztül. Minden nap tanulok, önmagamért, és mindenkiért, aki választ engem.  Nem hókuszpókuszt, nem erőszakolunk meg senkit, nem kényszerítünk rá, senkire semmit. Csak magasabb szinten bánunk az energiákkal, a saját életünk teremtésének még inkább mesterévé válunk. Új energiák, új lehetőségek , amelyekkel nektek is tudok segíteni. Mindig vonzott ez a világ, nem véletlenül lettem nemrég Varázslatok tere. 

Cikkeimet, írásaimat megtaláljátok a Boszi magazinban, ITT

vagy 

https://boszimagazin.vegtelenvarazslat.com/


EGY KIS VARÁZSLAT: HOGYAN KÉSZÍTSÜNK  HOLDVIZET?

Minden asztrológus, boszorkány és misztikus a hold erejéről beszél. Égünk két fényének egyike (a Nappal együtt), és hihetetlenül hatékony eszköz a megnyilvánuláshoz és a mágiához.

A hold uralkodik a személyiség finom, tudatalatti és intuitív aspektusain, fázisai sok ember pszichéjét érintik. A Holdon keresztül megérintünk egy ősi energiaáramlást. Ennek egyszerű módja a holdvíz előállítása.

MI A HOLDVÍZ?

Holdvizet úgy hozhat létre, hogy a vizet a szabadban hagyja tölteni a holdfény alatt. Mivel a hold befolyásolja az óceán árapályait, máris energia-kapcsolat van a vízelem és a Hold között. Ha hozzáad egy szándékot (és talán egy-két kristályt), létrehozhat egy eszközt, amely mindenre használható, a növények öntözéséig, a kád hozzáadásáig, az otthoni takarításig, az ivástól a test tisztításáig.

HOGYAN KÉSZÍTSÜNK HOLDVIZET?

A Holdvíz létrehozásához szükséged lesz:
• Üveg vagy edény
• Víz (csapból, palackból, folyóból ... csak győződjön meg róla, hogy inni biztonságos, ha ezt tervezi)
• Címke a Holdvíz társkeresésére, ahol megadhatja, hogy a Hold melyik előjelben és fázisban van (például - "Telihold a Bikában, 2020. október 31.")
• Biztonságos kristályok, például rózsakvarc, tiszta kvarc vagy ametiszt (opcionális)
• Tisztító gyógynövények, például levendula (kikapcsolódáshoz és gyógyuláshoz), rozmaring (védelemre) vagy édesgyökér (pozitív energiához) (opcionális)
• Öngyújtó és tál gyógynövények égetéséhez (opcionális)
• Vágy a békére, a szeretetre vagy a szívességre összpontosítani (opcionális)

A hold vize hagyományosan éjszaka töltődik a telihold fényében, amikor a holdenergia a legerősebb, és könnyedén kapcsolatba léphetünk megérzéseinkkel. Akkor is készíthet holdvizet, amikor a hold majdnem tele van. Soha ne készítsen holdvizet egy napfogyatkozás alatt - a napfogyatkozás energiája meghaladja a holdenergiát, ezért erre nem megfelelő idő.

Forrás:https://hu.blogotirni.com/articles/egy-kis-varazslat-hogyan-keszitsuk-el-a-hold-vizet.html"Nem mindenki lehet olyan szerencsés, hogy van egy Gyógyítónője. Szerencsés az aki igen, mert a női gyógyítók olyanok, mint a vízesés tiszta vize, erősek, fényesek, őszinték, átlátszóak.A gyógyítók nem kötnek kompromisszumot, tudnak kegyetlenek lenni, mint az ördög, és imádni valók, mint az angyalok legszebbje, egyedül a jelenlétükkel minden betegségedet meggyógyítanak.Sokszor elfutnak, ha dühösek elmennek, a képmutatás megveti őket, a lényegük nem alku tárgya, de mindig a szemedbe néznek, mindig... Nehéz velük, mert szigorúak, rendszeretőek, elhivatottak, okosak, nagyon okosak, fékezhetetlenek, szabadok.Tudják, hogyan irányítsák spiritualitásuk erőit, és ők a természet szövetségesei. Ök irányítják az élüket, és ez teszi őket veszélyessé.Bennük van a mágusok szelleme, a boszorkányok vére, a harcos amazon ereje, a gyógyító szíve.A szemük szinte mindig szomorú, szinte mindig vidám, szinte mindig mindkettő. TUD SZERETNI, határok nélkül, az univerzum összes tüzével.Nem állíthatod meg őket, amikor szeretnek, mint ahogy egy vihart sem tudsz megállítani, amikor jön.Egy ilyen nő mellett lenni annyi mint eladni a lelked az ördögnek, ami annyit jelent hogy befogadod az őrületet, mert az őrültség az, amitől jól érzed magad.Mert gyengédsége, édessége, tüze, elhivatottsága, elegáns törékenysége gyakran extázisba ránt. Aztán visszanézel és arra gondolsz, hogy talán nélküle jobb, nyugodtabb, derűsebb lettél volna, talán igen, talán nem...De vele fogod érezni az életet, és utána nélküle meg akarsz halni. Amikor egy női minöség úgy dönt, hogy távozik, nem néz hátra, a szíve újra feltalálja magát, újjászületik, mint a főnix, és egyre erősebb lesz.Van aki elhagyja az ilyen nőket, aki elmegy.. Gyávaságért, mert nem tudják, hogyan bánjanak velük, szinte mitikus, kihívás.A vonzalmuk erössége a fényük, szépségük a kifinomult gyengeségük.Amikor túlterheltnek érzik magukat, elfutnak, a nyugalomba menekülnek...Inkább visszatérnek az ismerthez, a mindennapokhoz, a középszerűségükhöz. De biztosíthatlak, hogy senki sem felejti el őket.. mert rettenetesen szépek, intelligensek, nagyszerűek, bölcsek, összetettek és pótolhatatlanok..." - Arturo Cardenas

Forrás: Gyöngyi Anna HekeleTheta Healing konzultáció, Coaching, OH kártya, doTERRA illóolajok,  Workshopok, Vonzás Törvénye, Önfejlesztés,online formában
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!