doTERRA varázsolajok


 Az esszenciális olajok 22 másodperc alatt az agyba jutnak, 2 perc múlva a véráramba kerülnek, 20 perc múlva pedig az összes sejtre hatással vannak.

 Theta Healing konzulensként, diplomás Coachként, OH kártya Instruktorként, mindig az volt a vízióm, hogy a testi-lelki harmónia megteremtésében tudjak segíteni a hozzám fordulóknak. A Doterra többször megtalált már, az elmúlt évek során, de soha nem keltette fel igazán az érdeklődésemet, bár az illóolajok mindig vonzottak. Aztán rájöttem, hogy mennyire beilleszthető az olajok abba a tortába, ami a víziómat jelképezi. Engem az érzelmi olajok hatása fogott meg igazán. Láttam, hogy mekkora segítséget tudok nyújtani az embereknek, akár magában az olajokkal, akár kombinálva a Thetaval, coachinggal, OH kártyával.


A cég nagyszerűsége:


doTERRA hűségprogram az ajándék olajért:

Belépőcsomagok:

REGISZTRÁLOK

A Doterrában, olyan, átfogó lehetőséget látok, amit sehol, máshol nem. Fordulhatsz hozzám, ha a testi-lelki harmónia megteremtésében az olajokat is szeretnéd igénybe venni. De ha az életedben a bőséget szeretnéd megtapasztalni, abban is tudok segíteni. Online is.

Vásárlás, regisztráció:

ITT

Theta Healing konzultáció, Coaching, OH kártya, doTERRA illóolajok,  Workshopok, Vonzás Törvénye, Önfejlesztés,online formában
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!