Megvásárolható termékek

Az alábbiakban ebookokat, hanganyagokat, mini hanganyagokat találsz, örökös hozzáféréssel. A hanganyagok egyszerűek, olyanok mint a YouTube csatornámon lévő ingyenes anyagok. Ha szeretnéd megvásárolni írj egy emailt az a Megrendelés menüpontban címre, küldöm az utaláshoz szükséges adatokat. Az utalás beérkezése után küldöm emailben a hanganyagot.

Beszéljünk a pénzről !- mini hanganyag-40 perc

Ebben a hanganyagban, feladatokat és javaslatokat kapsz ahhoz, hogy megváltozzon a nézőpontod a pénzről, és egyre jobbá váljon az anyagi helyzeted.

Célkitűzés, cél elérés mini hanganyag-32 perc

Ebben a hanganyagban a cél állítás fontosságáról hallhatsz, gyakorlatokat kapsz, ahhoz, hogy jól állítsd fel a céljaidat, el tudd engedni a korlátozó hiedelmeidet, és meg is valósítsd az általad kitűzött célokat.

Út a csodás párkapcsolathoz-mini hanganyag -34 perc

Ebben a hanganyagban segítséget kapsz ahhoz, hogy bevonzd a legszebb, legjobb párkapcsolatot amit csak szeretnél. Feladatokon át megváltoztatod majd az önképedet, elengeded korlátozó hiedelmeidet, ha végigcsinálod a tréninget.

Csodakérdéssel a céljaidért-mini hanganyag-16 perc

Ebben a hanganyagban segítséget adok ahhoz, hogy bevonzd a legszebb, legjobb párkapcsolatot amit csak szeretnél. Feladatokon át megváltoztatod majd az önképedet, elengeded korlátozó hiedelmeidet, ha végigcsinálod a tréninget.

Változtasd meg a hitrendszereidet-gyakorlat-mini hanganyag-16 perc

Ebben a hanganyagban egy olyan gyakorlatot ismertetek meg veled, amit, ha tudatosan, és kitartóan alkalmazol, megváltoztathatod a limitáló hitrendszereidet, jobbá teheted az életedet. Nem szükséges semmiféle módosult tudatállapot, csak kitartás, és tudatosság.

Energetikai tisztítás távban

Ha az energetikád, vagy a tered szennyezett, akkor előfordulhat, hogy nem úgy mennek a dolgaid, ahogy szeretnéd. Jó hír, hogy mindent meg lehet tisztítani távban is. Legyen az a személyes energetikád, a lakhelyed, vagy a tárgyaid. Nem szükséges jelen lenned, előre egyeztetett időpontban távban is meg tudom csinálni.

Theta Healing konzultáció, Coaching, OH kártya, doTERRA illóolajok,  Workshopok, Vonzás Törvénye, Önfejlesztés,online formában
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!