Theta Healing

Mi a Theta Healing?

A Theta Healing technikát Vianna Stibal alkotta meg, aki nyirokrákból gyógyította meg önmagát ezzel a módszerrel, és miután saját magán már sikereket ért el, másokat is elkezdett gyógyítani. 

Agyunk öt különböző frekvencián mozog, ezek egyike a theta, az agykontrollból ismerhető az alfa agyhullám, valamint létezik még a béta állapot,ez az éber állapot, illetve a delta és a gamma. A módszer alapja az, hogy testünk képes az öngyógyításra, a Teremtő segítségével. A Théta tér, a feltétel nélküli szeretet tere, amit úgy érhetünk el, hogy egy nagyon egyszerű vizualizációs technikával becsatlakozunk a Teremtő terébe, ami maga a feltétel nélküli szeretet tere, egy mély állapot, amin mindenki naponta kétszer keresztül megy, elalvás előtt, és felkelés előtt. Maga a technika ezt az állapotot kezdi el tudatosan használni. Ma már több mint száz országban van jelen, Indiában egyes helyeken már az oktatás része, Japánban már kórházakban is alkalmazzák.

Bár Vianna eredetileg a gyógyításra alkalmazta, de egy egészséges embernek is rengeteg gátló hitrendszere lehet, az élet más területein, mint anyagi helyzet, párkapcsolat,munkahely, tanulás. Mivel a metodika minden esetben ugyanaz, ezért kiválóan lehet alkalmazni a Thétát bármilyen problémára ami az életünkben, felmerül. Gyógyítást mi thetások NEM végzünk, az nem a mi feladatunk. Mi csak abban tudunk segíteni a hozzánk fordulóknak, hogy egy kellemes állapotban sikerüljön rálátni a problémára, és ha igény van rá segítsünk megtalálni egy másik utat. A változás hitünk szerint a Teremtő által történik meg. Hiszen bármely megoldandó feladat megoldása a kisugárzásunkban, az elvárásainkban rejlik, amelynek 95%-t tudatosan nem ismerjük. Ha a hitrendszerek megváltoztatása által megváltozik a kisugárzásunk, akkor a Vonzás Törvénye alapján elérhetjük céljainkat, -megváltoztathatjuk életünket a legjobb úton-módon.

Theta Healing konzultáció, Coaching, OH kártya, doTERRA illóolajok,  Workshopok, Vonzás Törvénye, Önfejlesztés,online formában
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!