Mit tehet a TH konzulens?

MIT TEHET ÉS MIT NEM, EGY THETA HEALING KONZULENS?

Kedves olvasóim, kedves weboldal látogatóim!

Nagy örömmel tölt el, hogy már többen megkerestetek azzal, hogy tartok e Nyíregyházán Theta Healing tanfolyamokat. A rövid válaszom, az, hogy nem. A hosszabb pedig az, hogy nem vagyok Theta Healing Instruktor, azaz nem tarthatok tanfolyamokat. A későbbiekben tervezem majd megszerezni az instruktori képesítést, de jelen pillanatban, én Theta Healing Konzulens vagyok, aki konzultációkat tarthat. Vianna Stibal, a módszer megalkotója felépítette a konzulens és instruktori képzések sorrendjét, és meghatározta az ahhoz kapcsolódó jogosultságokat. Egy theta konzulens 1/1-es konzultációban csinálhat letöltéseket, elengedéseket. Az Instruktorok tarthatnak tanfolyamot, workshopot, csoportos letöltéseket, elengedéseket.

Miben tudlak segíteni?

Abban, hogy egy számodra elakadt, vagy változásra érett helyzetben segítsek neked rálátni a limitáló hitrendszerekre,egy biztonságos theta térben, amit tartok a konzultáció ideje alatt. Hogy az elengedések és letöltések által megtapasztalhass, egy másabb, könnyebb energiát, hogy nézőpontot válts. (Ha hozzájárulsz, és megengeded.) A Theta Healing egy energia munka, és nagyon leegyszerűsítve, ha elfogadod, hogy minden energia, és a figyelmed által növekszik az, amire figyelsz, és csökken az, amire nem, akkor megtörténhet egy konzultáció után, hogy egy-egy hitrendszer cserével változik a fizikai valóságod(is).

Theta Healing konzultáció, Coaching, OH kártya, doTERRA illóolajok,  Workshopok, Vonzás Törvénye, Önfejlesztés,online formában
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!