Theta Healing konzultáció


" Anyagi helyzetem javulására ástunk Evelinnel. Már a konzultáció hétében kaptam egy olyan lehetőséget, ami jelentőst pénzt hoz a konyhára. Azóta is  itt dolgozom, mert az anyagiak mellett ebben a munkában igazán kiteljesedhetek. Köszönöm! "- Nóra, Miskolc


-Nem megy a varázslat?-Segítek-

  • Elkerül a siker?
  • Nem prosperál megfelelően a vállalkozásod?
  • Több pénzt szeretnél?
  • Anyagi biztonságra vágysz?
  • Párkapcsolati problémád van, vagy éppen
  • Párt keresel?
  • Kihívás, a kommunikáció?
  • Céltalan vagy?
  • Nem tudsz nem-et mondani?
  • Felőröl a stressz?

Van megoldás! Theta Healing konzultáció!

Változtass otthonod kényelméből!Jelentkezz be, online konzultációra:

+36/20/337-99-15

Hogyan zajlik egy  Théta Healing konzultáció?

Életed során számtalanszor kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor úgy érzed, hogy elakadtál, folyton hasonló problémákkal találod szembe magad. Hogy végre tovább tudj lépni az életedben, ehhez tudok segítséget nyújtani a Theta Healing konzultáció során.Először feltárjuk a problémád gyökerét, majd új programokat töltünk le a tudatalattidba, hogy a céljaidat könnyen elérd.Nem kell személyesen eljönnöd, a Theta Healing konzultáció úgy is maximálisan hatékony, hogy Te kényelmesen otthon vagy.

Itt, bővebben is olvashatsz arról, hogy mi történik egy  Theta Healing konzultáció során:

Egy Theta Healing konzultáció egyáltalán nem olyan misztikus, mint amennyire elsőnek tűnik. Egyszerű a módszer, de nagyszerű eredmények érhetőek el vele.

Egy rövid beszélgetés után, a konzulens, jelen esetben én, felkapcsolódik egy Vianna által hetedik síknak nevezett térbe, ahol jobban hozzáférhetőek a tudatalatti információk. Az egész  Theta Healing konzultáció alatt theta állapotban maradok, hiszen a theta agyhullámon folyik a probléma kiderítése. Ez célzott kérdésekkel történik, így jutunk el a gyökeréig, majd ezt az általában negatív hitrendszert elengedjük, és helyébe pozitívakat töltünk le. Minden esetben kérem a beleegyezésedet a letöltésekhez-elengedésekhez, mert csak akkor változtathatunk, ha te is szeretnéd.


"   Magánéleti    probléma miatt kerestem meg Evelint. Nagyon kellemes, de mégis nagyon mély átalakulás zajlott bennem, Evelin nagyon jól ráérzett, mikor, mire van szükségem. Thetaban ráláttunk a problémám gyökerére, és már látom, hogyan tegyem meg a következő lépést."-Erika Debrecen


Theta Healing konzultáció általában csukott szemmel történik,- nem kötelező-, de így jobban tudsz befelé figyelni, nem vonja el a figyelmed a külvilág ezernyi ingere. Általában 60 perc egy alkalom, amely egy könnyed, laza állapot, utána megtörténik az érzelmi felszabadulás. Ez a felszabadulás szinte azonnal érzékelhető.Egy Theta Healing konzultáció alatt elképesztően sok hitrendszert ki tudunk cserélni, és ezáltal az életünket egyre inkább egy olyan irányba terelni, ahogyan szeretnénk. A  Theta Healing konzultáció után érdemes figyelni a körülöttünk lévő eseményeket, ahogyan eltűnnek a régi működések, és helyükbe lépnek az új vágyott viselkedésminták.

A Theta Healing konzultáció online történik, hiszen az energia nem ismer határokat.


A konzultáció előtt kérem elolvasni a következőket:

A Theta Healing módszer önmagában nem került besorolásra szakképesítésként, ennek okán nem igényel felsőfokú, sem ráépülő egészségügyi szakképzettséget. Mindezekből következik, hogy a Theta Healing önmagában szolgáltatva nem minősül orvosi gyógymódnak, sem pszichoterápiás eljárásnak. Ennek jelentősége abban van, hogy nem kínálom fel egészségügyi szolgáltatásként, mint orvosi gyógymódot. Kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, az életminőségének javítására irányulóan szolgáltatom, még olyan esetben is, amikor egy meglévő panasz csökkentésének egyik lehetséges alternatívájaként kívánja az érdeklődő igénybe venni.Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam is végzett, Theta Healing konzultáció fizikai közérzetjavító szolgáltatás.Ha a hozzám forduló alany mentális egészségügyi problémával küzd, vagy ennek gyanúja áll fenn, a segítségért jelentkezőt a megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberhez irányítom.A résztvevő kötelezi magát, hogy a Theta Healing konzultáció megkezdése előtt informálja a konzulenst arról, ha szellemileg, testileg vagy pszichikailag nem terhelhető. Amennyiben szükséges a konzultációt megszakítja, különösen akkor, ha magának, vagy egy másik személynek kárt okozhat, (pl: betegség). Nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét.A résztvevő jelentkezésével elismeri, hogy a konzultáció alatt a teljes felelősséget magára veszi és az általam adott nyilatkozat kitöltésével egyidőben nyilatkozik, hogy önkéntesen vesz részt rajta.

Theta Healing konzultáció, Coaching, OH kártya, doTERRA illóolajok,  Workshopok, Vonzás Törvénye, Önfejlesztés,online formában
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!