Munay-Ki -Anyaméh Rítus Online tanfolyam


A Munay-Ki Rítus az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó eredetileg Kilenc Rítusú Beavatás.A Munay-Ki egy quechua (Peru és környékén beszélt őshonos nyelv) szóból származik, és azt jelenti "Szeretlek".

A Rítus a Hold egy év alatt megtett útját, a 13 Hold-ciklust, és az ezzel harmóniában lévő 13 női ciklust jelképezi, ezt az ősi Hold-erőt használva gyógyítja a női méhet, a nőiességet, a teremtőkészséget. A rítus a nőiesség megélését és a teremtés belső képességeit hívja elő, ami csak részben fizikai funkció, és legalább ilyen részben energetikai lehetőség is.


A rítus a magzati korban elszenvedett fájdalmakat, félelmeket is oldja,ezért kiemelten ajánlható várandósoknak is.A rítus átadásával nem csak a beavatandót gyógyítjuk, hanem a beavatandó női felmenőit, valamint magát a Földanyát is.Méhünk, mint ez sok (pl sámán) tanításból is tudhatjuk, mint energetikai szerv lényegesen többrétű, és a női ciklus és a gyerekkihordás "csak" az úgynevezett elsődleges funkciója. A MÉH sokkal többről szól.Méhünk a szakrális nőiesség nagyrészt elfeledett bölcsességének tárháza és legtöbbször kihasználatlan teremtő erejének székhelye.Méhünkben tudás lakozik. Régebben ezt úgy mondták: ,,látás". Ismerjük a mondást: a szívével lát az ember ... ebben az értelemben a nő lát a méhével is. Innen ered a belső érzékelése, mélyebb meglátásainak nagy része,homályból körvonalazódó ráébredései és intuíciója innen fakad. Az indiánok tanítása szerint a szem látásmódja valójában a ragadozó életformánk öröksége de a varázsló mesterek mindig is arra törekedtek, hogy túllépjenek a ragadozó szeme által észlelhető világ határain túlra. Szerintük a nők rendelkeznek azzal a szervvel, a méhükkel, amely lehetővé teszi a belépést a tiszta érzékelés birodalmába. Jellegzetes női paradoxon az, hogy adottságunknál fogva végtelen erő áll rendelkezésünkre nőként, ugyanakkor legtöbben semmiféle érdeklődést nem mutatnak az iránt, hogy birtokba vegyék ezt az erőt.A méhünk antenna is egyben, olyan szerv, ami befogadója, tolmácsa és elosztója azoknak a finomabb energiáknak, amelyek az anyaföld felől, a Holdtól, a Naptól és az egész Világegyetemtől sugároznak.Ezeket a hatásokat régen az asszonyok ismerték és tudatosan felhasználták,vagy éppen óvták magukat tőlük.

A tanfolyam 2 órát vesz igénybe, elvégzéséről online oklevelet adok, amelyet kinyomtathatsz magadnak.

Theta Healing konzultáció, Coaching, OH kártya, doTERRA illóolajok,  Workshopok, Vonzás Törvénye, Önfejlesztés,online formában
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!