OH kártya konzultáció

-Fejlődj játékosan! -

EGYEDÜLÁLLÓ ASSZOCIÁCIÓS KÁRTYÁKKAL

Ezek a kártyacsomagok a kreativitás és a kommunikáció fejlesztésében lehetnek segítségünkre. A színek és a képek a képzelet szárnyán repítenek bennünket a bennünk rejlő megoldás felé. A kártyák felfoghatóak önismereti eszközként, könyvként, amelyből saját magunkról olvashatunk, de fejlesztő játékként is. Felnőttek és gyermekek egyaránt használhatják. Az OH-kártyák immár a világ 28 országában elérhetőek!

Az Ely Raman által illusztrált kártyák célja, hogy fejlesszék a képzelőerőt, az intuíciót, az önismeretet és a kommunikációt. A kártyák segítségével egy belső utazásra indulhatunk, ahol rátalálhatunk megoldatlan konfliktusainkra, meg nem élt vagy elfojtott érzelmeinkre és legelső sorban a problémáink megoldására. Az OH segít kialakítani egy közelebbi kapcsolatot önmagunkkal és a körülöttünk élőkkel, gyakorlásával fejleszthetjük érzelmi megnyilvánulásainkat. A képeknek és szavaknak együttesen 7744 lehetséges kombinációja van, az értelmezések száma határtalan.

Egy konzultáció időtartama 60 perc, és online történik. Otthonodból kényelmesen, de hatásosan.

Theta Healing konzultáció, Coaching, OH kártya, doTERRA illóolajok,  Workshopok, Vonzás Törvénye, Önfejlesztés,online formában
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!