Healy frekvencia gyógyászat

NEM ADOK BÉRBE KÉSZÜLÉKET! AZ OLDAL ALJÁN A MEGADOTT LINKEKEN REGISZTRÁLNI VAGY VÁSÁROLNI TUDSZ

-A legújabb alternatív gyógyászati technológia orvosi műszer engedéllyel:-

Németországban kifejlesztettek egy új frekvencia terápiás eszközt. A Healy Bio-Rezonancia Frekvencia Terápiás Mobilt.Ez nagy áttörés az alternatív gyógyászatban, mert orvostechnikai minősítést kapott.

Mi a Healy?
Mikroáramú frekvencia terápiás eszköz.Krónikus fájdalmak, fibromyalgia, csontvázi fájdalmak és migrén kezelésére, depresszió, félelmi állapotok és ezzel kapcsolatos alvászavarok kezelésére.

Mi a Healy háttere?
A TIMEWAVER nevű német cég orvosok és természetgyógyászok számára 12 éve gyárt frekvencia-terápiás készülékeket.Több mint 2000 Orvos és terapeuta, több mint 40 országból, több mint 500000 Orvosi és természetgyógyászati kezelés alkalmazásának gyakorlati tapasztalatát gyűjtötték össze internetes orvosi felhő szolgáltatással, és a technológiát az eredmények alapján folyamatosan finomhangolták.

Hogyan működik?
Bekapcsoláskor leszkenneli a személy frekvenciáit, kielemzi az épp aktuális állapotát, és ezt az eredményt kalkulálva állítja össze a legmegfelelőbb mikroáramú elektromágneses frekvencia terápiát.
A kisugárzott frekvenciák segítségével optimalizálja a sejtmembránok feszültségét.
Ez helyreállítja a sejtek anyagcsere folyamatait, és a sejtek funkcionalitásának teljességét.

Hogyan lehet használni?
Okos telefonra telepített applikációval lehet kezelni.A telefon vezeték nélkül kapcsolódik a Healy eszközhöz, mint egy kezelőprogramot futtató számítógép.A csuklóhoz, és/vagy a fülcimpához kell csatlakoztatni a Healy elektródáit, és utána lehet elindítani a kezelést.

A TIMEWAVER cég innovatív fejlesztése lehetővé teszi az egészsége helyreállítását a készülék egyszerű otthoni használatával.A gyártó kidolgozott egy online értékesítési rendszert, amelyen keresztül további információkat szerezhet és ahol megrendelheti a készüléket.

Regisztráció menete : Katt a lenti linkre! Kövesd a képeken a lépéseket!

VÁSÁRLÁS, REGISZTRÁCIÓ:

https://eu.healy.shop/partner?partnername=1181-7359-8904

Theta Healing konzultáció, Coaching, OH kártya, doTERRA illóolajok,  Workshopok, Vonzás Törvénye, Önfejlesztés,online formában
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!